Met de Just Me visie naar een nieuw Elan

Met de Just Me visie naar een nieuw Elan

Just Me laat denken dat het gaat over iets “alleen” van een individu. Die betekenis kan het hebben wanneer je het woord vertaalt. Just Me richt zich inderdaad op individu, maar legt focus hierbij nadrukkelijk op verbinding. Het (h)erkennen van kwaliteiten van jezelf en als collega’s en hierover effectief communiceren is wat aanvankelijk wordt beoogd. Taakgericht indelingen bewerkstelligen, zal vervolgens een solide constructieve omgang naar successen genereren.

Just Me Advies is ervan overtuigd dat juiste positionering leidt tot werkgeluk en succes. Mensen laten doen waar zij blij van worden en goed in zijn, betekent ook kwaliteit. De “Just Me” staat voor vertaling van “gewoon ik”. Met focus op aandacht voor eigenheid en authenticiteit bestaat er meer energie, meer focus en minder verzuim. Organisatiedoelen en individuele doelen zijn immers verbonden.

Werken met eigenheid en authenticiteit, mits zorgvuldig en passend ingezet, geeft ook ruimte voor ontwikkeling. Werknemers die vooral zichzelf kunnen zijn en hun taken met passie uit kunnen voeren zijn een solide en fundamentele basis voor een organisatie. Deskundigheidsbevordering echter ook. Dat prioriteren en in processen zetten is essentieel!

Kwaliteitsbewaking en focus blijven houden op blijvend kunnen ontwikkelen is belangrijk en voor positionering essentieel. Hiermee toont de organisatie zich kundig en wordt professionaliteit en werkplezier vergroot. Positieve energie en deskundigheid staat voor succes!

Wilt u meer weten over de Just Me Visie en wat Just Me Advies voor uw organisatie kan betekenen? Neem een kijkje op de site www.justmeadvies.nl en/of maak vrijblijvend een afspraak!